Lär känna månadens barnflicka Clizia

Lär känna månadens barnflicka Clizia

Av Babysits
2 min lästid

Varje månad presenterar vi en ny barnvakt. Denna månad presenterar vi Clizia! Clizia är en erfaren barnflicka med goda recensioner från föräldrar på Babysits! Läs vidare om vad Josephine tycker om barnpassning.

Denna månad intervjuade vi Clizia som kommer från Italien!

babysitter of the month Clizia

“Jag älskar barn och ser fram emot att ha mina egna barn i framtiden.”

Hej Clizia! När började du passa barn?

Hej! Jag började passa barn ungefär två år sedan, då passade jag två barn för en familj i Venedig.

Hur ofta passar du barn?

Jag passar barn nästan varje dag! Just nu jobbar jag mest hos en familj, men ibland passar jag också barn på helgerna och för familjer i andra områden.

Berätta lite om barnen du passar!

Barnen jag passar är åtta och tio, och är fyllda med energi. De vill spela och hitta på nya aktiviteter hela tiden. Jag blir aldrig uttråkad när jag är med dem!

Varför tycker du om att passa barn?

Det jag gillar mest är att jag kan lära barnen olika saker och skapa minnen tillsammans med dem som de aldrig kommer att glömma.

Månadens barnvakt Clizia

Har du ett favoritminne?

Jag har många! En gång passade jag en två åring som bara pratade ryska och arabiska! Även om jag inte pratar ryska eller arabiska kunde vi förstå varandra! Det var väldigt speciellt. Jag älskar barn och ser fram emot att ha mina egna barn i framtiden.

"Jag är så tacksam för Babysits som har gett mig möjligheten att tjäna pengar medans jag gör det jag älskar, att passa och vara med barn! Att vara barnflicka har hjälpt mig få mer livserfarenhet och mer självförtroende!"


Tyckte du att den här intervjun med Clizia var intressant? Kolla in intervjun med förra månadens barnvakt från Nederländerna Josephine!

Söker du den perfekta barnvakten till din familj? Kolla in alla barnvakter nära dig på Babysits!

Gå med i Babysits community!

Registrera dig gratis