Babysits Communityteman

Babysits Communityteman

Babysits presenterar… Bokningar
Plattformstips

Babysits presenterar… Bokningar Ny

För att ytterligare förenkla och förbättra kontakten mellan föräldrar och barnvakter introducerar Babysits nu sin nya funktion “Bokningar”. Föräldrar kan nu boka och betala för barnpassningar direkt via vår plattform.

Julen är här - Enkla julpyssel och recept för barn
Recept för barn • Aktiviteter • Pyssel och DIY

Julen är här - Enkla julpyssel och recept för barn Ny

Nu är det jul igen, ja nu är det jul igen! Och det betyder att det är dags att samla familjen och skapa den där mysiga julkänslan. Med små barn kan det lätt kännas som att det blir mer röra än mys, och då gäller det att ha roliga aktivit...

Djurpyssel av toarullar: haj, groda och fisk
Pyssel och DIY

Djurpyssel av toarullar: haj, groda och fisk Ny

Det är helt otroligt hur många roliga saker som går att göra med en vanlig toapappersrulle! Ett sätt att återanvända dina gamla toarullar på är genom att pyssla leksaker av dom. Vi har skapat en färgglad koi-fisk, en cool haj och en lysa...

Höstpyssel med naturmaterial
Pyssel och DIY

Höstpyssel med naturmaterial Ny

Mitt i novemberrusket är det viktigt att ha det mysigt hemma. Vi har skapat fyra stycken enkla höst-DIY's som du kan dekorera hemmet med: höstälvor, väggdekorationer, fotoramar och lövkransar. Ta med barnen ut i naturen och samla vackra...

Test: Vilket husdjur passar er familj bäst?
Tips för föräldrar

Test: Vilket husdjur passar er familj bäst? Ny

Vill du veta vilka husdjur som är enkla att ta hand om och som passar bra ihop med barn? Genom att ta vårt test kan du ta reda på vilket husdjur som skulle passa bäst för just er familj.

Nyttigt Halloween-recept för barn
Recept för barn

Nyttigt Halloween-recept för barn Ny

Halloween må vara förknippat med godis för många, men det går faktiskt att göra nyttiga halloween-snacks också - testa att bjuda barnen på bananspöken och äppelmumier!

Höstpyssel med löv
Pyssel och DIY

Höstpyssel med löv Ny

Det här är ett pyssel som passar att göra året om genom att använda de material som går att hitta ute i naturen. Barn älskar att enkla pyssel, och att få plocka egna material gör det ännu mer roligt och ökar kreativiteten.

Så tar du den perfekta profilbilden
Plattformstips

Så tar du den perfekta profilbilden

Är du osäker på vad för foto du ska använda till din Babysits-profil? Profilbilden är en viktig del eftersom den ger föräldrarna ett första intryck av vem du är. Om du råkar ha några professionella bilder liggande hemma så ska du såklart...

Lämna till barnvakt för första gången - 10 saker att ha koll på
Tips för föräldrar

Lämna till barnvakt för första gången - 10 saker att ha koll på

Det kan vara nervöst att lämna bort sitt barn till en ny barnvakt. Använd vår checklista inför barnvaktens första dag (som du kan skriva ut och lämna till barnvakten) och våra tips för en lugn och smidig lämning.

Rolig rörelselek för barn
Aktiviteter

Rolig rörelselek för barn

Barn har mycket energi som de behöver få utlopp för under dagen! För att hjälpa barn att röra sig mera hemma (i vardagsrum eller ute i trädgården) har vi skapat vår roliga Rör dig som ett djur-träningsrutin som du kan följa med hemma.

Mindfulnessövning för barn - Tacksamhetsburk
Aktiviteter • Pyssel och DIY

Mindfulnessövning för barn - Tacksamhetsburk

Den här tacksamhetsburken med gratis prints att skriva ut är en rolig mindfulnessövning för barn. Att öva mindfulness kan hjälpa barn att upptäcka och hantera sina känslor, tankar och beteenden.

Barnvaktsquiz
Tips för barnvakter

Barnvaktsquiz

Skulle du beskriva dig själv som en expertbarnvakt eller en nybörjare? Om du vill lyckas med att hitta barnvaktsjobb på Babysits borde du göra vårt barnvaktsquiz för att visa hur bra du är med barn!