Supersitter: Finn högt rekommenderade barnvakter

Supersitter

Hitta högt rekommenderade barnvakter

Babysits Supersitter-program höjer plattformens högst rankade och mest aktiva barnvakter.

Hur blir man en supersitter? / Varför välja en supersitter?

Supersittare har bevisat att de erbjuder extraordinär service på Babysits. Därför belönar vi dem med ökad synlighet i sökrankingen och ett supersitter-märke! På så vis sticker de ut från mängden och föräldrar kan enkelt hitta dem i sökresultaten eller genom att filtrera sökningen efter supersittare. Det är vårt sätt att tacka och visa vår uppskattning för dessa barnvakter.

Kriterierna för att vara en supersitter är följande:

4.5+ i övergripande betyg

Supersittare har en genomsnittlig rating på 4,5 eller högre baserat på recensioner från Babysits föräldrar. Dessa föräldrar har varit mycket nöjda med barnpassningen från supersittare.

90% svarsfrekvens

De här vänliga supersittarna svarar på över 90% av sina mottagna meddelandena från föräldrar. Föräldrar kan vara trygga med att de kommer att få svar på sina meddelanden.

Responstid

Supersittare är aktiva användare och svarar på nya meddelanden från föräldrar inom 24 timmar. Därför kan föräldrar förvänta sig ett snabbt svar från dessa supersittare.

Bokningar

Supersittare har blivit bokade via Babysits-plattformen. Föräldrar kan vara försäkrade om att dessa barnvakter är pålitliga och håller vad de lovar.

Krav

För att föräldrar ska kunna känna sig trygga i att barnvakten de bokar är pålitlig och erfaren så behöver supersittare upprätthålla en Supersitter-nivå:

  • Genomsnittligt betyg på 4,5 eller högre
  • Svarsfrekvens på över 90% av meddelandena
  • Svarstid inom 24 timmar
  • Planera alla dina bokningar via Babysits
  • Vara aktiv på Babysits-plattformen

Varje månad kontrollerar vi om supersittare har uppfyllt ovanstående krav. Om de gör det kommer de att behålla sin Supersitter-status.

Upptäck communityns supersittare