Säg hej till Babysits-maskoten!

Säg hej till Babysits-maskoten!

Av Babysits, 2 min lästid

Vi har spännande nyheter till er! Som ni vet så jobbar vårt team varje dag på att förbättra Babysitsplattformen för våra 1.5 miljoner användare världen över. Vi svarar på alla era frågor, designar nya funktioner och skapar nytt fräscht innehåll. Men att ha så många bollar i luften samtidigt kan ibland bli för mycket, och därför kommer vi från och med nu få lite extra hjälp: Låt oss presentera vår nya lilla hjälpreda Barry, Babysits egna maskot!

Men låt oss ta allt från början: vem är den här söta lilla saken?

Vår lilla kompis Barry är precis som du, ny på vår plattform och håller på att lära sig alla fiffiga Babysitsfunktioner. Barry är fortfarande lite blyg och osäker, därför har Barry skydd av sin stora fluffiga kompis som alltid finns där och hjälper till - precis som vi strävar efter att supporta dig varje dag.

Babysits-maskot

Hur kan den hjälpa dig?

Barry är här för att följa dig genom hela din resa på Babysits. Medan du klickar dig runt på plattformen kan Barry dyka upp för att se till att du har koll på allt nytt som händer på sajten. Vi vet hur jobbigt det kan kännas när man påbörjar processen att börja leta efter en barnvakt online, och det är därför Barry är här, för att samla erfarenhet och lära sig tillsammans med dig. Framförallt kommer Barry också att ge dig massor av tips och information om alla typer av barnrelaterade ämnen på vår Instagram.

Barnvaktstips

Om du träffar på vår lilla hjälpreda Barry på vår hemsida eller på vår Instagram, ta en skärmdump, ladda upp bilden på dina Insta stories och tagga oss med @BabysitsSE. Vi ser fram emot att se er lära känna varandra!