Barnvaktsjobb i Kuortane: Jenna

Jenna

Barnvaktsjobb i Kuortane: Jenna

Jenna

Timpris
12,00 €/timme

Automatiska översättningar är kanske inte helt korrekta.

Heippa. Mä oon Jenna, ja täältä meiltä löytyy kolme vauhdikasta lasta, 4v, 6v ja 7v. Itse teen töitä kotoa käsin, ja mieheni työskentelee kokkina Seinäjoella. Meillä on ollut aiemmin lastenhoitaja, joka on käynyt 4-10 krt kuukaudessa leikittämässä heitä jotta ollaan päästy miehen kanssa välillä kaksin asioille, tai jos mulla on ollut omia menoja. Hoitajan aloittaessa opiskelut toisella paikkakunnalla,..

Heippa. Mä oon Jenna, ja täältä meiltä löytyy kolme vauhdikasta lasta, 4v, 6v ja 7v. Itse teen töitä kotoa käsin, ja mieheni työskentelee kokkina Seinäjoella. Meillä on ollut aiemmin lastenhoitaja, joka on käynyt 4-10 krt kuukaudessa leikittämässä heitä jotta ollaan päästy miehen kanssa välillä kaksin asioille, tai jos mulla on ollut omia menoja. Hoitajan aloittaessa opiskelut toisella paikkakunnalla, etsimme nyt uutta hoitajaa. Työhön sisältyisi lasten kanssa leikkiminen, piirtäminen , askartel,ulkoilu, valmiin ruuan tarjoilu(hoitaja saa halutessaan syödä myös) ja mahdollisesti joskus yöunille laittaminen. Olethan lapsirakas, osaat pitää säännöistä ja rajoista kiinni ja olet luotettava. Toivon, että sinulla olisi jonkin verran kokemusta lastenhoidosta, mutta tärkeintä on oikea iloinen asenne ja halu oppia ja saada kokemusta. Työhön perehdytetään ennen kuin vastuu lapsista jää sinulle, voimme tavata useammankin kerran ennen työn alkua. Työtä olisi tarjolla melko säännöllisesti, mieheni työaikojen mukaan. Työajat ja päivät ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti. Varmoja työkeikkoja kuukaudessa voin luvata vähintään 6, mutta jos halua ja aikaa löytyy, enemmänkin voin tarjota. Palkasta voidaan neuvotella. Palkan lisäksi maksamme polttoaine kulut. Työtunteja kerrallaan olisi 3-6h. Työ alkaisi heti. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni meidän perheestä ja työnkuvasta lisää.

Barnens egenskaper
  • Energisk
  • Pratsam
  • Lekfull

Antal barn
3
Ålder på barn
  • Toddlare
  • Förskolebarn
  • Skolbarn

Officiellt ID
Jenna har tillhandahållit ett officiellt ID. Läs mer

För din egen säkerhet och skydd, kommunicera bara och få betalt genom Babysits. Dela aldrig personlig information som ID-handlingar och bankuppgifter med någon du aldrig har träffat. Läs mer

När vi behöver en barnvakt

Ti On To Fr
Morgon
Eftermiddag
Kväll
Natt
Uppdaterad: 7 mars 2024

Om vår familj

Typ av barnvakt som behövs
  • Barnvakt
Önskat ställe för barnpassning
Hos familjen
Språk vi talar
  • Finska
Favorit
0 gånger

Vi behöver en barnvakt som är bekväm med

Husdjur

0 Recensioner

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.

När du har kontaktat den här medlemmen kommer din recension att dyka upp här.


0 Referenser

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.


Laddar...

Jenna tillhandahållit

Jenna har tillhandahållit ett officiellt ID. Läs mer
E-postadress
Facebook-konto

Aktiviteter

Medlem sedan
Februari 2020
Senast aktiv
Besvarade meddelanden
100%
Genomsnittlig svarstid
1 timme
Bokningar
0
Upprepade bokningar
0

Dela denna profil


Upptäck andra alternativ i och runt Kuortane


Registrera dig gratis
Barnvaktsjobb i Kuortane: Jenna
Timpris
12,00 €/timme

Välkommen till Babysits

Logga in eller registrera dig